Ny elbilist?

Få den bedste start med en samlet pakke

Danskerne vil køre på el! Men det kan være forvirrende at skifte fossilbilen ud med et 100% eldrevet køretøj. Med elbilstartpakken får du adgang til 2 smarte digitale tjenester, der gør det nemt, gennemsigtigt, billigere og frem for alt trygt at være elbilejer.

De tjenester du har brug for til din elbil
– direkte på din smartphone

62 % af bilejerne vil ifølge en ny undersøgelse køre på strøm, næste gang bilen skal udskiftes. Og selvom det er et stort arbejde at finde den rigtige elbil, venter der flere udfordringer bagefter: uigennemsigtige forsikringer, ladeløsninger med skjulte gebyrer og aftaler med lange bindingsperioder, er blot nogle af de “tilbud”, der møder danskerne.

Det vil vi gøre op med

Derfor er UNDO og Monta gået sammen om en gennemsigtig, prisvenlig og fleksibel startpakke til danske elbilejere, der ønsker en løsning til netop deres behov. Du kan frit vælge at tage hele pakken eller blot det, du har brug for. Fælles for det hele er, at du er dækket godt ind som elbilejer.

Derfor skal du vælge elbilstartpakken

Passende ladeløsning

Danskerne kører i gennemsnit 16.000 km. om året. For de der kører mellem 5.000-25.000 km om året vil hjemmeladning med refusion af elafgift på ladning typisk kunne betale sig. De eksisterende ladeløsninger på fri opladning, som du bliver mødt af hos bilforhandlerne, betaler sig som regel kun, hvis du kører over 25.000 km om året eller lader på farten ofte.

Dedikeret elbilforsikring

Størstedelen af elbiler i Danmark er forsikret som normale køretøjer – men du kan faktisk spare penge ved at vælge dedikerede elbilsforsikringer.

Vil du vide mere om startpakken?

Undo er dit digitale forsikringsvalg, hvor du har det hele samlet på telefonen. Slip bekymringerne om e-mails der skal gemmes, eller fysiske dokumenter du har smidt væk. Med branchens smarteste bilforsikring, har vi nu valgt også at gøre lidt ekstra for de bilister der ønsker en grønnere verden. 

Undo vil være det foretrukne forsikringsvalg for elbilsejere, derfor har Undo som en af de eneste i branchen introduceret et elbils produkt, der er målrettet elbilsejere og tilgodeser de behov, der er for ekstra dækning.

  • Kortslutning og pludselig skade på højvoltsbatteriet i elbilen i de første 8 år af bilens levetid
  • Kortslutning og pludselig skade på kabler, ladeboks og stander
  • Tyveri og hærværk af ladekabel (både fast- og afmonteret), ladeboks og stander

Monta er den smarteste app til at oplade din elbil med. Så snart du har parret din ladestander med Monta, kan du automatisk oplade med grøn og vedvarende energi, lade andre låne din ladestander til en pris, du bestemmer, og få det fulde overblik over dit forbrug til elbilen. ja, du kan faktisk også sætte din ladestander til at oplade elbilen helt automatisk, når strømmen er billigst. Vågn op til en opladt elbil hver morgen, mens du minimerer dit CO2 aftryk og størrelsen på elregningen.

  • Automatisk opladning, når strøm er grønnest eller billigst
  • Fuldt overblik over ladeforbrug, CO2 besparelse, pris og meget mere
  • Adgang til mere end 150.000 ladestandere i appen

Med Monta er det altid nemt at oplade din elbil både hjemme og på farten – og så er appen gratis.

Vil du vide mere om startpakken?

Ja tak, send mig mere information

Send os din mailadresse, så modtager du information og gode tilbud i din indbakke

Læs Privatlivspolitik

FAQ

Det er billigere at køre på el sammenlignet med benzin og diesel. Det viser en undersøgelse fra FDM, efter de nye bilafgifter er blevet vedtaget i vinteren 2021. På en bil i mellemklassen sparer du cirka 1.000 kr. om måneden, hvis du vælger el frem for benzin, når du køber bil. Service og generel vedligeholdelse på elbiler er også lavere bl.a. på grund af elbilens enkle motoropbygning og færre bevægelige dele. En elbil er dyrere ved anskaffelsen, men i takt med at flere vælger at købe en elbil, vil nypriserne falde.

Med en ladeboks installeret derhjemme slipper du for planlægning, opladning af elbilen på farten og høje kWh-priser. Når du har egen ladeboks, kan du nemlig få glæde af variable strømpriser hos din normale el-leverandør – endda kombineret med refusion af elafgift, som kan sænke dine strømudgifter til opladning betydeligt. Du kan få ca. 1,10 kr. i refusion, per kWh du tanker på elbilen, gennem din ladeboks derhjemme. Her skal man dog have et mindre serviceabonnement tilknyttet ladestanderen hos en udbyder, der så sørger for refusionen. For mange er det rart at have en ladeboks lige ved hånden, og så kan det også betale sig rent økonomisk de fleste bilister.

For husejere er det ingen sag at få nem adgang til at sætte strøm til elbilen. Men det er straks mere bøvlet for elbilejere, der bor i lejlighed i en etageejendom. Men der findes muligheder til at oplade “on the go” med en ladebrik og et tilknyttet abonnement, f.eks plugsurfing, SpiriiGo eller eOn.

Ja, det kan du sagtens. Skriv dig op og modtag emails fra de forskellige partnere.

Vi slår op med din gamle forsikring for dig. Men vi kan ikke slå op med rigtige kærester for dig. Hvis du vil skifte til Undo (Velkommen!), så opsiger vi din gamle bilforsikring for dig, når du har signet op via appen.

I UNDO prisfastsætter vi ud fra hvem du er bag rattet og ikke hvem du er på papiret. Derfor beder vi dig tracke din kørsel i 1-3 uger med din mobil, så vi kan give dig den mest fair bilforsikring.

Smart charging er en algoritme, der hjælper dig til at oplade din elbil automatisk med enten grøn eller prisvenlig energi. I Monta appen kan du indstille, hvor grøn eller økonomisk, du ønsker din opladning skal være, og herefter sørger appen for, at din bil oplades efter dine præferencer.  

Fremtiden er elektrisk. og jo flere elbiler, der er på vejene, jo større er behovet for at kunne oplade sin elbil. Derfor synes vi det er smart, at dine gæster, naboer eller familiemedlemmer kan låne din ladestander, når de f.eks. er på besøg. Så slipper de sig for at bekymre sig om opladning på vejen, mens du hjælper dem og miljøet. Det hele sker gennem Monta appen, hvor forbrug og betaling (hvis du ønsker det) registreres. Det kan selvfølgelig og bruges af virksomheder og boligforeninger, der gerne vil tilbyde opladning til medarbejdere, naboer og andre elbilister.